Jeu de Boules

Jeu de Boules boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jeu de Boules.

  • 1 dag : € 10,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Deze jeu de boules set is geschikt voor kinderen en zorgt voor een hoop plezier op bijvoorbeeld de camping. De set bestaat uit acht gekleurde ballen en één zwart balletje in een handige draagverpakking.

Speel het traditionele Jeu de Boules met deze gekleurde boules. 

Jeu de boules, ook wel bekend als petanque, is een eenvoudig en leuk spel dat vaak gespeeld wordt in parken, stranden en andere buitenruimtes. 

Spelregels:

Doel van het spel: Het doel van het spel is om jouw boules (eigen kleur ballen) zo dicht mogelijk bij het but (een klein zwart balletje) te werpen.
Spelers: Je kunt jeu de boules spelen met twee, drie of vier spelers.
Het spel: Het spel begint met het gooien van het but naar een willekeurige plek op het speelveld. Daarna werpt de speler om de beurt hun boules naar het but, terwijl ze proberen deze zo dicht mogelijk bij het kleine balletje te krijgen. De andere speler doet hetzelfde. De speler die het dichtst bij het kleine balletje ligt, scoort een punt voor elke boule die dichter bij het but ligt dan de dichtstbijzijnde boule van de andere speler.
 
Het spel gaat door totdat een speler 13 punten heeft behaald. De speler dat als eerste 13 punten heeft, wint het spel.

Specificaties Jeu de Boules:
8 recreatieve kunststof boules in 4 aansprekende kleuren.
Leeftijd vanaf 4 jaar.

Inhuren of een optie plaatsen voor Jeu de Boules?

Voor meer informatie over Jeu de Boules kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jeu de Boules

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 230 mensen

Specificaties van Jeu de Boules

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Jeu de Boules

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jeu de Boules kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.