Flipper Duo

Flipper Duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flipper Duo.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Flipper Duo is een geweldig spel voor 2 spelers waarbij je met 1 bal speelt. Een van de spelers begint door de bal voor een van zijn flippers te leggen en zo de bal in het spel te brengen. Vervolgens moeten beide spelers de bal in het spel houden door de flippers te bewegen en de bal via het poortje van de tegenstander te gebruiken om punten te scoren.
 

Flipper de bal richting je tegenstander

 
De spelers strijden tegen elkaar om punten te scoren door de bal met behulp van de flippers richting het poortje van de tegenstander te sturen. Elke keer dat de bal het poortje van de tegenstander passeert, scoort de speler een punt. Nadat er een punt is gescoord, moet de bal weer in het spel worden gebracht via de flipper van de speler die het punt heeft gemaakt.

Als de bal stil komt te liggen, mag de speler aan wiens kant de bal zich bevindt, het bord even optillen om de bal weer in beweging te brengen. Het spel gaat door totdat een van de spelers 10 punten heeft gescoord en daarmee de winnaar is van het spel.

Interactief en competitief

Het huren van Flipper Duo bij dé Partyspecialist is eenvoudig en zorgeloos, en we zorgen voor de benodigde materialen en instructies om het spel snel op te zetten en te spelen.

 

1 Oud Hollands spel te weinig? Bekijk dan onze actiepakketten

Huur een aantal Oud Hollandse Spelen en jouw gasten zullen zich goed vermaken. Naast de verhuur van losse Oud Hollandse Spelen, verhuren wij ook speciale actie pakketten. 
Zo kun je kiezen uit de aanbieding met:

Inhuren of een optie plaatsen voor Flipper Duo?

Voor meer informatie over Flipper Duo kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flipper Duo

Deze act is bekeken door 480 mensen

Specificaties van Flipper Duo

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 60 x 40 x 5 cm
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Flipper Duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flipper Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.