Flipper Duo

Flipper Duo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Flipper Duo.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Flipper Duo is een geweldig spel voor 2 spelers waarbij je met 1 bal speelt. 

Interactief en competitief

Het huren van Flipper Duo bij dé Partyspecialist is eenvoudig en zorgeloos, en we zorgen voor de benodigde materialen en instructies om het spel snel op te zetten en te spelen.

Spelregels:

Plaats een bal op de zwarte stip en sla met het hamertje de bal naar voren, naar de holes. 
De spelers strijden tegen elkaar om punten te scoren door de bal met behulp van de flippers richting het poortje van de tegenstander te sturen. 
Elke keer dat de bal het poortje van de tegenstander passeert, scoort de speler een punt. Nadat er een punt is gescoord, moet de bal weer in het spel worden gebracht via de flipper van de speler die het punt heeft gemaakt.
 
Als de bal stil komt te liggen, mag de speler aan wiens kant de bal zich bevindt, het bord even optillen om de bal weer in beweging te brengen. 
Het spel gaat door totdat een van de spelers 10 punten heeft gescoord en daarmee de winnaar is van het spel.

1 Oud Hollands spel te weinig? Bekijk dan onze actiepakketten

Huur een aantal Oud Hollandse Spellen en jouw gasten zullen zich goed vermaken. Naast de verhuur van losse Oud Hollandse Spelen, verhuren wij ook speciale actie pakketten. 
Zo kun je kiezen uit de aanbieding met:

Inhuren of een optie plaatsen voor Flipper Duo?

Voor meer informatie over Flipper Duo kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Flipper Duo

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 606 mensen

Specificaties van Flipper Duo

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 60 x 40 x 5 cm
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Flipper Duo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Flipper Duo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.