Trou-Madam

Trou-Madam boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Trou-Madam.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het Trou-Madam spel is een Oud Hollands spel dat gespeeld kan worden met een onbeperkt aantal spelers. Het spel bestaat uit een bord met zwarte stippen, waarop ballen geplaatst worden, en een hamertje om de ballen te slaan. Het doel van het spel is om de ballen met het hamertje naar de holes te slaan en zo punten te scoren.

Scoor de meeste punten en win

Spelregels:

Leg het spel op de grond en plaats een bal op de zwarte stip
Sla met de hamer de bal naar voren naar de holes.
Doe dit ook met de volgende 4 ballen.
Een bal die uit de hole terugrolt, telt wel voor het aantal punten.
Daarna telt u de punten die boven de holes staan.
Als in alle holes een bal ligt, krijgt u een dubbel aantal punten.

Precisie is erg belangrijk

Het Trou-Madam spel kan zowel competitief als recreatief gespeeld worden, en is een leuke toevoeging aan feestjes, evenementen of andere sociale bijeenkomsten. De spelregels zijn eenvoudig te begrijpen, maar het spel vereist behendigheid en precisie om de ballen in de holes te krijgen en zoveel mogelijk punten te scoren. Veel plezier met het spelen van Trou-Madam.

1 Oud Hollands spel te weinig? Bekijk dan onze actiepakketten

Huur een aantal Oud Hollandse Spelen en jouw gasten zullen zich goed vermaken. Naast de verhuur van losse Oud Hollandse Spelen, verhuren wij ook speciale actie pakketten. 
Zo kun je kiezen uit de aanbieding met:

Inhuren of een optie plaatsen voor Trou-Madam?

Voor meer informatie over Trou-Madam kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Trou-Madam

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 555 mensen

Specificaties van Trou-Madam

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 240 x 60 x 15 cm
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Trou-Madam

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Trou-Madam kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.