Witte pruik kort

Witte pruik kort boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Witte pruik kort.

  • 1 dag : € 11,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil jij jezelf transformeren in een elegant en stijlvol personage voor een speciale gelegenheid? Zoek dan niet verder! Huur onze prachtige witte pruik met krullen en voeg een vleugje verfijning en gratie toe aan je outfit.

Een korte witte pruik vol met krullen

Deze synthetische pruik is van hoge kwaliteit en ziet eruit als een luxe kapsel uit vervlogen tijden. De prachtige krullen en volume van deze pruik zullen zeker indruk maken op iedereen om je heen. Bovendien is deze pruik comfortabel om te dragen en makkelijk te bevestigen.

De perfecte krul

Of je nu een historisch kostuum, een sprookjesfiguur of een koninklijke personage wilt uitbeelden, onze witte krullende pruik is een perfecte aanvulling op je outfit. Huur het voor een dag en maak indruk op je vrienden en familie op elk feest of evenement. Kom langs bij Partyspecialist in de Hoeksche Waard en wij zorgen ervoor dat je eruitziet als de ster van de avond!

Verkrijgbaar in de maat:

  • Onezise, fits all. 
Deze pruik is ook erg leuk bij onze Flower Power kostuum.
 
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Witte pruik kort?

Voor meer informatie over Witte pruik kort kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Witte pruik kort

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 671 mensen

Specificaties van Witte pruik kort

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Witte pruik kort

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Witte pruik kort kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.