Oranje pruik lang

Oranje pruik lang boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oranje pruik lang.

  • 1 dag : € 13,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Deze oranje pruik is perfect voor een feestje of evenement waarbij je lekker wilt opvallen! De lange oranje pruik heeft een mooie pony en is makkelijk in model te brengen. De pruik past bij verschillende kostuums en outfits en is verkrijgbaar in een onesize maat die bij iedereen past.

Lange oranje pruik met pony

Of je nu naar een Koningsdagviering gaat of een ander evenement waar oranje de kleur van de dag is, met deze pruik zorg je ervoor dat je er helemaal klaar voor bent! Combineer de pruik met bijpassende accessoires, zoals een oranje shirt of hoed, en je bent helemaal in stijl. Met deze felgekleurde oranje pruik wordt het gegarandeerd een feestje om nooit te vergeten!

Makkelijk in model te borstelen en onesize, fits all.

Zoek je nog andere oranje artikelen? 
Bekijk hier de overige oranje artikelen.

Inhuren of een optie plaatsen voor Oranje pruik lang?

Voor meer informatie over Oranje pruik lang kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oranje pruik lang

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 656 mensen

Specificaties van Oranje pruik lang

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Oranje pruik lang

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oranje pruik lang kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.