Sinterklaas kostuum standaard kopen

Sinterklaas kostuum standaard kopen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sinterklaas kostuum standaard kopen.

  • Per stuk : € 50,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Op zoek naar een prachtig Sinterklaas kostuum om te kopen? Dan ben je bij Partyspecialist aan het juiste adres! Wij bieden ook gebruikte kostuums aan voor een voordelige prijs, zodat je als Sinterklaas helemaal compleet bent voor jouw feestelijke gelegenheid.

Je bent pas een echte Sinterklaas met dit kostuum!

Met dit standaard Sinterklaas kostuum maak je zeker indruk op jong en oud! Het kostuum bestaat uit een prachtige Sinterklaas mantel, een statige Sinterklaas mijter en een elegante stola. Daarnaast is het witte onderkleed met kant een mooie toevoeging aan het geheel. En met het koord voor om de middel kun je het kostuum perfect op maat maken. Zo ben jij helemaal klaar om de kinderen te verblijden met cadeautjes en pepernoten!

Het standaard Sint kostuum bestaat uit:

  • Sinterklaas mantel
  • Sinterklaas mijter  
  • Stola voor Sinterklaas 
  • Wit onderkleed met kant  
  • Koord voor om middel
Verkrijgbaar in de maten:
  • Onesize fits all  
Kleur:
  • Bordeaux rood

 

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Sinterklaas kostuum standaard kopen?

Voor meer informatie over Sinterklaas kostuum standaard kopen kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sinterklaas kostuum standaard kopen

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kostuums te koop om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 534 mensen

Specificaties van Sinterklaas kostuum standaard kopen

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Sinterklaas kostuum standaard kopen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sinterklaas kostuum standaard kopen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.