Pipi Langkous kostuum

Pipi Langkous kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pipi Langkous kostuum.

  • 1 dag : € 22,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Bij de Partyspecialist kun je nu het Pipi Langkous kostuum huren voor een voordelige prijs. Dit kostuum is perfect voor een tv-helden themafeest of voor een dagje cosplayen als de legendarische avonturier en heldin uit de kinderboeken van Astrid Lindgren. Het kostuum bestaat uit een felgekleurde jurk met een groene bovenkant en gele rok, een paar lange gestreepte kousen en een rode pruik met twee vlechten. Het is beschikbaar in verschillende maten en je kunt het de hele dag huren. Kom langs bij Partyspecialist en transformeer jezelf in Pipi Langkous!

Pipi Langkous kostuum huur je het voordeligst de gehele dag bij dé Partyspecialist.

Het Pipi Langkous kostuum bestaat uit:
  • Pipi jurk met korte mouwen
  • Pipi overgooier
  • 1 lange rode sok
  • 1 lange oranje sok
 
Pipi Langkous, een meisje wat erg goed weet wat ze wil. Ze heeft twee vrienden: Annika en Tommy. Verder heeft Pippi een aapje als huisdier met de naam meneer Nielson. 
Als vervoersmiddel heeft zij een schimmel met de naam Witje. Pipi Langkous heeft rood haar in lange staarten en draagt altijd twee verschillende kleuren kousen (vandaar de naam). 
Pipi is ook heel sterk (ze kan zelfs haar paard optillen) ze is sterker dan haar vader.

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Pipi Langkous kostuum?

Voor meer informatie over Pipi Langkous kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pipi Langkous kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere TV helden kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 613 mensen

Specificaties van Pipi Langkous kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Pipi Langkous kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pipi Langkous kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.