Ridder kostuum kind

Ridder kostuum kind boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ridder kostuum kind.

  • 1 dag : € 17,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Maak jouw ridderfeest compleet met dit stoere Ridder kostuum voor kinderen! Het kostuum bestaat uit een ridder hoofdkap en een ridder overgooier zonder mouwen. Hiermee ben je helemaal klaar voor een avontuurlijke dag als ridder. Het kostuum is perfect voor carnaval of themafeesten met een middeleeuws of sprookjesthema. Kom snel langs bij de Partyspecialist en huur dit geweldige kostuum voor een voordelige prijs.

Met dit ridder kostuum ben je klaar voor je ridderfeest!

Het ridder kostuum bestaat uit:
  • ridder hoofdkap
  • ridder overgooier (zonder mouwen)

Dit piratenkostuum is verkrijgbaar in de volgende maat: 

  • maat 116
  • maar 140

Inhuren of een optie plaatsen voor Ridder kostuum kind?

Voor meer informatie over Ridder kostuum kind kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ridder kostuum kind

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kinderkostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 538 mensen

Specificaties van Ridder kostuum kind

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Ridder kostuum kind

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ridder kostuum kind kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.