Bruine pruik Perfecte Krul

Bruine pruik Perfecte Krul boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bruine pruik Perfecte Krul.

  • 1 dag : € 13,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Met deze pruik maak je jouw verkleedkostuum helemaal af en ben je klaar om te feesten als een echte diva. De pruik is gemaakt van hoogwaardig synthetisch materiaal en voelt zacht aan op de huid. Door de elastische band aan de achterkant van de pruik past deze bijna iedereen.

Voordelige pruik voor feestjes

Bij de Partyspecialist huur je deze pruik voor de gehele dag tegen een voordelige prijs. Zo hoef je geen dure pruik aan te schaffen voor een eenmalig feestje of evenement. Na afloop van het feestje kun je de pruik gewoon weer inleveren bij de Partyspecialist.

Bruine pruik 'Perfecte Krul'

Deze pruik is bruin en heeft de lengte net over de schouders. De lenget is voorzien van verschillende lagen en heeft de 'perfecte krul' gerkregen met de krultang.
Deze methode wordt ook gebruikt door de bekende Roy Donders.

Inhuren of een optie plaatsen voor Bruine pruik Perfecte Krul?

Voor meer informatie over Bruine pruik Perfecte Krul kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bruine pruik Perfecte Krul

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 586 mensen

Specificaties van Bruine pruik Perfecte Krul

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Bruine pruik Perfecte Krul

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bruine pruik Perfecte Krul kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.