Fuchsia Pruik Lang

Fuchsia Pruik Lang boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fuchsia Pruik Lang.

  • 1 dag : € 13,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Deze fuchsia pruik is de perfecte toevoeging voor een kleurrijk kostuum of themafeestje. Of je nu gaat voor een futuristische look, een retro stijl of een funky outfit, deze pruik zorgt voor een opvallende en unieke uitstraling.

Fuchsia pruik lang met pony.

De pruik heeft een lang model en is voorzien van een pony, wat zorgt voor een speelse look. Daarnaast is de pruik makkelijk in model te brengen en te borstelen, waardoor je de hele avond kunt stralen zonder je zorgen te maken over je kapsel.

De felle kleur zorgt voor een opvallende verschijning

De fuchsia kleur van de pruik is opvallend en fel, waardoor je zeker weten de aandacht zult trekken op het feestje. Of je nu gaat voor een uitbundige outfit of een subtiele toevoeging aan je kostuum, deze pruik maakt het helemaal af. En dankzij het onesize, fits all formaat is deze pruik geschikt voor bijna iedereen.

 

Felgekleurde fuchsia pruik, lang model met pony.
Makkelijk in model te borstelen en onesize, fits all.
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Fuchsia Pruik Lang?

Voor meer informatie over Fuchsia Pruik Lang kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fuchsia Pruik Lang

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 562 mensen

Specificaties van Fuchsia Pruik Lang

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Fuchsia Pruik Lang

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fuchsia Pruik Lang kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.