Pipi Pruik Oranje

Pipi Pruik Oranje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pipi Pruik Oranje.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Op zoek naar de perfecte pruik voor jouw Pipi Langkous kostuum? Bij de Partyspecialist huur je de oranje Pipi pruik met vlechten voor een voordelige prijs, voor een hele dag! 

Pipi pruik oranje met vlechten.

De pruik is voorzien van buigzaam ijzerdraad, zodat je de vlechten in de juiste vorm kunt zetten zoals jij wil. Met deze bekende haarstijl van Pipi Langkous maak je jouw kostuum helemaal compleet. Kom langs bij Partyspecialist en maak jouw Pipi Langkous kostuum helemaal af met deze prachtige pruik!

Huur bij ons ook het Pipi Langkous kostuum

Inhuren of een optie plaatsen voor Pipi Pruik Oranje?

Voor meer informatie over Pipi Pruik Oranje kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pipi Pruik Oranje

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 662 mensen

Specificaties van Pipi Pruik Oranje

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Pipi Pruik Oranje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pipi Pruik Oranje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.