Roze Suikerspin pruik

Roze Suikerspin pruik boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Roze Suikerspin pruik.

  • 1 dag : € 14,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil jij een echte eyecatcher zijn op jouw themafeest of evenement? Huur dan nu de Roze Suikerspin pruik bij dé Partyspecialist!

Roze Suikerpin pruik!

Deze prachtige synthetische pruik is in de vorm van een suikerpin met mooie krullen. De hoge pruik met krullen en pijpenkrullen langs de oren is een echte blikvanger en zal zeker opvallen tussen de menigte.

De Roze Suikerspin pruik is perfect voor themafeesten zoals een Roze Party, Candyland of een Sweet 16 feestje. Je kunt deze pruik combineren met een bijpassend kostuum of een leuke outfit om jouw look compleet te maken.

Grote pruik met krullen en kleur

Bij Partyspecialist huur je deze pruik voor een voordelige prijs en de gehele dag. De pruik is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een comfortabele pasvorm. Met de buigbare ijzerdraad kun je de pruik naar jouw wens stylen en zorgen dat de krullen perfect blijven zitten gedurende het feest.

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Roze Suikerspin pruik?

Voor meer informatie over Roze Suikerspin pruik kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Roze Suikerspin pruik

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Pruiken om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1023 mensen

Specificaties van Roze Suikerspin pruik

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Roze Suikerspin pruik

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Roze Suikerspin pruik kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.