Zaklopen

Zaklopen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zaklopen.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Huur nu onze vrolijk gekleurde zakken voor een spannende en hilarische zakloop race. Deze activiteit is perfect voor kinderfeestjes, familiebijeenkomsten of andere evenementen waarbij je op zoek bent naar een leuke en uitdagende bezigheid.

Zaklopen, oer-hollands en toch zo leuk

De vrolijke en gezellig gekleurde zakken zorgen voor een leuke en feestelijke sfeer. Kinderen zullen zich zeker vermaken en de competitie zal hoog zijn om te zien wie de allersnelste is en de race wint. Het kan ook hilarisch zijn om te zien hoe iedereen probeert te springen in de zakken en soms onverwachte capriolen uithaalt.

Spelregels:

Vier personen stellen zich op in een rij, elk in een zak. De scheidsrechter telt af en bij 3 begint iedereen te springen. De bedoeling is om als eerste over de finishlijn te hoppen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Met een zak om je benen is het de enige manier om vooruit te komen, en dat vergt behendigheid en snelheid.

Spring, hup of stuiter zo snel mogelijk naar de finish

Onze zakken zijn geschikt voor verhuur en kunnen worden aangepast aan de grootte en leeftijd van de deelnemers. Ze zijn veilig en duurzaam, zodat je zonder zorgen kunt genieten van deze leuke activiteit. Maak je evenement extra speciaal met onze zakloop race en creëer mooie herinneringen voor jong en oud. Huur nu onze zakken en organiseer een onvergetelijke race.

Specificaties Zaklopen bij Partyspecialist:

  • Inclusief 4 zakken
  • Lengte zak 73 cm.
  • Breedte zak 53 cm.

Inhuren of een optie plaatsen voor Zaklopen?

Voor meer informatie over Zaklopen kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Zaklopen

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 2555 mensen

Specificaties van Zaklopen

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Zaklopen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zaklopen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.