Blik Gooien

Blik Gooien boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Blik Gooien.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Blik Gooien, een klassiek en bekend spel dat altijd populair is op kermissen en nu ook te huur is voor jouw feestje!

Maak jouw feest compleet met het klassieke Blik Gooien

Daag jezelf en je vrienden uit om de blikken omver te gooien en de meeste punten te scoren.

Spelregels:

Ga op ca. 2 meter van de blikken staan. Met 3 zakjes om te gooien heb je 3 kansen om zoveel mogelijk punten te behalen. De afstand waarvandaan je gooit, bijvoorbeeld 2 of 3 meter, kan je zelf bepalen om het spel uitdagender te maken.

Op de blikken staan punten vermeld die je kunt verdienen als je ze omver gooit. Na de 3e beurt worden de punten van de omgevallen blikken opgeteld en degene met de hoogste score wint het spel. Blik Gooien is een leuk en competitief spel dat geschikt is voor alle leeftijden en perfect is voor feestjes, evenementen of gezellige bijeenkomsten.

Gooi jij de blikken allemaal omver?

Met Blik Gooien voeg je een klassiek en spannend element toe aan je feestje. Het is een uitdaging om de blikken met de zakjes te raken en te proberen zoveel mogelijk punten te scoren. Creëer een leuke en competitieve sfeer en geniet van de spanning en het plezier van dit populaire spel.

Huur vandaag nog Blik Gooien voor jouw feestje en zorg voor een onvergetelijke tijd met je vrienden, familie of collega's. Wie gooit de meeste blikken omver en wordt de winnaar? Daag elkaar uit en beleef plezier met dit bekende en geliefde spel op jouw feestje!

Specificaties Blik Gooien Partyspecialist

  • inclusief 10 blikken
  • hoogte blik 12 cm. 
  • diameter blik 8,7 cm.
  • 3 gooizakjes

Inhuren of een optie plaatsen voor Blik Gooien?

Voor meer informatie over Blik Gooien kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Blik Gooien

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3265 mensen

Specificaties van Blik Gooien

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Blik Gooien

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Blik Gooien kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.