Groot Mikado

Groot Mikado boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Groot Mikado.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Haal dit bekende behendigheidsspel in huis en voeg een vleugje nostalgie toe aan jouw evenement of feest. Onze Groot Mikado, gemaakt van mooi afgewerkt hout, is een klassiek spel dat geschikt is voor 2 of meer spelers en zorgt voor urenlang plezier.

Het spel bestaat uit 31 stokken van maar liefst 90 cm lang, waardoor het echt een GROOT Mikado genoemd kan worden. De stokken zijn elk voorzien van een eigen waarde en het doel van het spel is om de meeste punten te behalen en de winnaar te worden.

Spelregels:

Het spel begint met het bij elkaar houden van de stokken en ze vervolgens los te laten, zodat ze verspreid over de grond liggen. Om de beurt mogen de spelers voorzichtig een stok pakken, zonder de andere stokken te laten bewegen. Dit vergt concentratie, precisie en behendigheid. Nadat alle stokken zijn gepakt, eindigt het spel en worden de punten geteld. De speler met de meeste punten wordt uitgeroepen tot winnaar van Mikado

Haal 1 voor 1 een mikadostok weg

Dit spel is geschikt voor alle leeftijden en kan zowel binnen als buiten worden gespeeld. Het is een uitstekende keuze voor feestjes, picknicks, bedrijfsevenementen en andere gelegenheden waarbij je op zoek bent naar een interactief en leuk spel om te spelen.

Een vaste hand is vereist

Onze GROOT Mikado is gemaakt van hoogwaardig hout en wordt geleverd met duidelijke spelregels. Het spel is eenvoudig op te zetten en te spelen, en zorgt voor plezier en competitie tussen spelers van alle leeftijden. Neem contact met ons op om de verhuurmogelijkheden en prijzen te bespreken en voeg dit klassieke behendigheidsspel toe aan jouw evenement om een onvergetelijke speelervaring te creëren!

Specificaties Groot Mikado Partyspecialist

  • Inclusief 31 stokken van 90 cm. lang.
  • Let op: dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (in verband met scherpe punten).

Inhuren of een optie plaatsen voor Groot Mikado?

Voor meer informatie over Groot Mikado kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Groot Mikado

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4175 mensen

Specificaties van Groot Mikado

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 90 cm. per stok
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Groot Mikado

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Groot Mikado kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.