Ballonnenclown voor kinderfeestje

Ballonnenclown voor kinderfeestje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnenclown voor kinderfeestje.

  • 1 x 45 tot 60 minuten. : € 350,00 (exclusief BTW)
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,50 per km (v.v.)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Onze Ballonnenclown is een meester in het creëren van betoverende figuren met zijn/haar vingervlugge handen. Met een vriendelijke inslag weet hij/zij direct de harten van de kinderen te winnen. De ballonnen transformeren onder zijn/haar behendige handen in de meest fascinerende creaties.

De ballonfiguren mogen niet ontbreken op een kinderfeestje

Kinderen zullen vol verwondering kijken hoe de ballonnen zich vormen tot schattige hondjes, innemende poesjes en gracieuze zwaantjes. De Ballonnenclown is een ware kunstenaar en weet met zijn/haar talent en creativiteit de fantasie van de kleine bezoekertjes tot leven te brengen.

Deze unieke en interactieve act is perfect voor verjaardagsfeestjes, evenementen, festivals en andere gelegenheden waar kinderen aanwezig zijn. De Ballonnenclown zorgt voor een onvergetelijke ervaring waarbij de kinderen hun ogen bijna niet kunnen geloven. Ze zullen met een grote glimlach op hun gezicht rondlopen met hun eigen balloncreatie in hun handen.

De mooiste ballonnenfiguren worden gemaakt

Laat onze Ballonnenclown de harten van de kinderen veroveren op jouw volgende evenement. Met zijn/haar vriendelijke inslag, vingervlugge handen en betoverende creaties zorgt hij/zij voor een magische en memorabele ervaring voor de jongste bezoekers. Boek onze Ballonnenclown nu en zie hoe de verwondering en blijdschap op de gezichtjes van de kinderen tevoorschijn komt!

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Ballonnenclown voor kinderfeestje?

Voor meer informatie over Ballonnenclown voor kinderfeestje kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ballonnenclown voor kinderfeestje

Wil je Attractieverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Artiesten voor Kinderfeestjes om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3216 mensen

Specificaties van Ballonnenclown voor kinderfeestje

  • Tijdsduur: 1 x 45 tot 60 minuten.
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnenclown voor kinderfeestje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnenclown voor kinderfeestje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.