Opblaasbare Feestende Abraham - 4 meter

Opblaasbare Feestende Abraham - 4 meter boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Opblaas Item. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Opblaasbare Feestende Abraham - 4 meter.

 • 1 dag : € 52,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil je op een originele en opvallende manier iemand verrassen die binnenkort 50 jaar wordt? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Huur onze unieke opblaasbare Abraham pop van 4 meter hoog en laat iedereen in de straat zien waar Abraham woont!

Een abraham die boven alles uit torent

Het gebruik van onze Feestende Opblaasbare Abraham pop is zeer eenvoudig. Je haalt de pop uit de tas, sluit de blower aan en steekt de stekker in het stopcontact. Binnen 2 minuten staat de verrassing klaar! Na het opblazen maak je de scheerlijnen rondom vast, zodat de pop stevig blijft staan.

Deze opblaasbare Abraham pop is perfect voor diverse gelegenheden, zoals een 50e verjaardag van een vader, man, buurman, kennis, collega of vriend. Met een hoogte van 4 meter is de pop niet te missen en zal het zeker de aandacht trekken van iedereen in de buurt.

Maak van het 50e verjaardagsfeest van jouw vader, man, buurman, kennis, collega of vriend een onvergetelijke gebeurtenis met onze Feestende Opblaasbare Abraham pop. Huur nu deze eyecatcher en zorg voor een feestelijke en feestelijke sfeer! Neem contact met ons op voor meer informatie en reserveringen.

Dit artikel is in overleg reeds de dag ervoor op te halen en de dag na gebruik terug te brengen.

Naast de verhuur van deze Opblaasbare Abraham Pop kun je bij ons ook terecht voor Abraham feestartikelen.

Kijk hier snel verder voor alle Abraham producten zoals

 • Slingers
 • Ballonnen
 • Hangdecoratie
 • Aankleedpoppen
 • Opblaasbare letters
 • en vele andere producten

Huur Abraham in combinatie met Sarah

Sommige echtparen vieren gezamelijk hun 50e verjaardag. Dan is het natuurlijk een leuk idee om als verrassing beide poppen neer te zetten.

Inhuren of een optie plaatsen voor Opblaasbare Feestende Abraham - 4 meter?

Voor meer informatie over Opblaasbare Feestende Abraham - 4 meter kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Opblaasbare Feestende Abraham - 4 meter

Wil je Opblaas Item inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Opblaasfiguren om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 13708 mensen

Specificaties van Opblaasbare Feestende Abraham - 4 meter

 • Tijdsduur: 1 dag
 • Afmetingen: Hoogte 4 meter
 • Gewicht: 10 kilo
 • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.
 • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Opblaasbare Feestende Abraham - 4 meter

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Opblaasbare Feestende Abraham - 4 meter kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.