Petticoat huren

Petticoat huren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Petticoat huren.

  • 1 dag : € 17,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Met een petticoat maak je jouw outfit helemaal af! Of je nu een verjaardag, bruiloft, fotoshoot of ander feest hebt, bij ons kun je terecht voor het huren van een prachtige petticoat.

Ben je op zoek naar een petticoat? Deze zijn te verkrijgen bij Partyspecialist

Onze petticoats zijn van hoogwaardige kwaliteit en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De petticoat bestaat uit drie lagen en is voorzien van een koord, zodat je deze perfect kunt afstemmen op jouw taillemaat. Een petticoat geeft een mooie volume aan je rok of jurk en zorgt voor een feestelijke uitstraling. Of je nu een rockabilly look wilt creëren, een jaren 50 swing jurk wilt dragen of gewoon wat extra volume wilt toevoegen aan je outfit, met een petticoat maak je het helemaal af.

De petticoats zijn verkrijgbaar in: 
zwart
rood
wit
goud 

Inhuren of een optie plaatsen voor Petticoat huren?

Voor meer informatie over Petticoat huren kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Petticoat huren

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Disco kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5392 mensen

Specificaties van Petticoat huren

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Petticoat huren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Petticoat huren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.