Glühwein ketel

Glühwein ketel boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attractieverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Glühwein ketel.

  • 1 dag : € 27,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

De Glühweinketel is een handige en praktische oplossing om liters glühwein in één keer op te warmen voor feestelijke gelegenheden. Met de glühweinketel kun je eenvoudig glühwein klaarmaken en uitserveren, waardoor je gasten snel kunnen genieten van dit warme en smaakvolle drankje.

Eindelijk is het weer tijd voor glühwein

De glühweinketel is uitgerust met een handig tapkraantje, waardoor je gemakkelijk glühwein kunt tappen zonder te morsen. De temperatuur van de ketel is instelbaar tot 100 graden Celsius, zodat je de glühwein op de juiste temperatuur kunt houden. Het indicatielampje op de ketel geeft aan wanneer de glühwein op serveertemperatuur is, waardoor je altijd kunt zorgen voor de perfecte glühweinervaring voor je gasten.

De Glühweinketel is ideaal voor evenementen, kerstmarkten, winterse feesten, en andere gelegenheden waar glühwein een populaire drank is. Met de glühweinketel kun je eenvoudig grote hoeveelheden glühwein klaarmaken en serveren, wat tijd en moeite bespaart. Bij Partyspecialist kun je de Glühweinketel huren om je evenement of feest compleet te maken en je gasten te verwarmen met heerlijke glühwein.

Inhoud: 30 liter 

Inhuren of een optie plaatsen voor Glühwein ketel?

Voor meer informatie over Glühwein ketel kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Glühwein ketel

Wil je Attractieverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Party Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5416 mensen

Specificaties van Glühwein ketel

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Stroom: 1 x 220 Volt / 16 amp.

Boeking of een optie plaatsen voor Glühwein ketel

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Glühwein ketel kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.