Ballonnenboog

Ballonnenboog boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnenboog.

  • 1 dag : € 25,00 (per meter)
  • In overleg : € 20,00 (plaatsen van de boog)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Partyspecialist verhuurt de kleurrijkste ballonbogen.
Onze ballonnenbogen zijn ideaal voor alle soorten feestelijke gebeurtenissen, zoals verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyshowers en bedrijfsevenementen. Wij bieden verschillende kleuren aan, zodat je altijd de perfecte kleurencombinatie kan creëren die past bij de gelegenheid.

Speciaal voor openingen en feestelijke gebeurtenissen.

Onze ballonnenbogen worden zorgvuldig en professioneel samengesteld door onze ervaren medewerkers. Zo ben je verzekerd van een prachtige en stevige boog die perfect past bij jouw feestelijke gelegenheid. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om specifieke wensen door te geven, zodat wij de ballonnenboog volledig op maat kunnen maken.

De ballonnenboog wordt geplaatst bij uw deur in de desgewenste kleur. Meerdere kleuren in de boog is mogelijk.

Ook leuk voor foto momenten

Bij een feestelijke opening is de ballonnenboog een ''eye-catcher'' voor uw deur. De boog wordt gemaakt om ijzeren boog met voetstukken en door ons geplaatst op locatie. De constructie blijft eigendom van Partyspecialist en zal na afloop terug gehaald worden.

U kunt natuurlijk bij ons ook informeren naar ballonpilaren.
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Ballonnenboog?

Voor meer informatie over Ballonnenboog kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ballonnenboog

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Ballonnen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9716 mensen

Specificaties van Ballonnenboog

  • Tijdsduur: 1 dag, in overleg

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnenboog

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnenboog kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.