Super Deluxe Sinterklaastroon

Super Deluxe Sinterklaastroon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Super Deluxe Sinterklaastroon.

  • 1 dag : € 127,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak van jouw Sinterklaasfeest een onvergetelijke ervaring met onze Super Deluxe Sinterklaas Troon! Onze troon is een ware eyecatcher en zal de Sinterklaasviering naar een hoger niveau tillen. De troon heeft een paarse kleur en is voorzien van prachtige rode kussens en gouden knopen. Met deze troon zal Sinterklaas zeker in stijl ontvangen worden en de kinderen zullen versteld staan van zijn komst.

Boek een super deluxe sinterklaastroon voor sinterklaas

Onze Super Deluxe Sinterklaas Troon is ideaal voor gebruik op een Sinterklaasfeest op school, in een bedrijf of in een wijkvereniging. Het is een mooie aanvulling op de traditionele Sinterklaasviering en zorgt voor een extra feestelijke sfeer. De troon is gemakkelijk in elkaar te zetten en kan snel worden opgebouwd. Zo kan Sinterklaas meteen plaatsnemen op zijn troon en beginnen met het uitdelen van cadeaus.

onthaal sinterklaas op feestelijke wijze met deze troon

Om ervoor te zorgen dat de troon veilig en stevig staat, dien je zelf voor een geschikte ondergrond te zorgen. Wij adviseren om de troon te plaatsen op een vlakke en stabiele ondergrond. Daarnaast dien je er rekening mee te houden dat de troon een bepaalde ruimte in beslag neemt en dat er voldoende loopruimte overblijft voor Sinterklaas en zijn Pieten.

Onze Super Deluxe Sinterklaas Troon is een absolute must-have voor jouw Sinterklaasviering! Of je nu een school, bedrijf of wijkvereniging bent, onze troon maakt jouw feest helemaal af. Reserveer nu onze troon en geef jouw Sinterklaasfeest de allure die het verdient!

Specificaties Super Deluxe sinterklaastroon voor Sinterklaas

  • Deze troon is paars met rode kussen en goude knopen
  • Afmetingen troon: 76 x 86 x 216 cm 

Vervoer is mogelijk in een grote personen auto. Van de losse delen is het langste deel 126 cm en het breedste deel 79 cm.

Inhuren of een optie plaatsen voor Super Deluxe Sinterklaastroon?

Voor meer informatie over Super Deluxe Sinterklaastroon kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Super Deluxe Sinterklaastroon

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sint Feestartikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6638 mensen

Specificaties van Super Deluxe Sinterklaastroon

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Super Deluxe Sinterklaastroon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Super Deluxe Sinterklaastroon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.