Luxe Hoofdpiet Kostuum - Blauw Huren

Luxe Hoofdpiet Kostuum - Blauw Huren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Luxe Hoofdpiet Kostuum - Blauw Huren.

  • 1 dag : € 75,00 (je huurt het kostuum voor 1 dagdeel)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Met dit Luxe Hoofd Piet kostuum steel jij de show tijdens de Sinterklaasviering! Dit kostuum is gemaakt van fluwelen stof van hoge kwaliteit en is afgezet met prachtig goudband voor een extra luxe uitstraling.

Het allermooiste Hoofdpiet kostuum huur je bij de Partyspecialist!

Het Hoofdpiet kostuum bestaat uit diverse onderdelen, waaronder een jas met cape, een broek, een baret met veer en een pruik. Om de look helemaal af te maken, zijn ook een kraag, zwarte handschoenen en een zwarte panty of maillot inbegrepen.

Dit kostuum is geschikt voor diverse gelegenheden, zoals Sinterklaasvieringen op school, bedrijven of bij jou thuis. Met dit kostuum zorg jij voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Huur daarom nu dit prachtige Hoofdpiet kostuum bij de Partyspecialist!

Het Hoofdpiet kostuum bestaat uit:  

Jas met cape
Broek
Baret met veer 
Pruik 
Kraag 
Zwarte Handschoenen 
Zwarte Panty / Maillot  

Dit kostuum is ook in het rood beschikbaar

Schmink is los bij te bestellen. In de Sinterklaasperiode is het ook mogelijk om Piet bij ons bedrijf te laten schminken en aankleden. 

Informeer naar de mogelijkheden.

Inhuren of een optie plaatsen voor Luxe Hoofdpiet Kostuum - Blauw Huren?

Voor meer informatie over Luxe Hoofdpiet Kostuum - Blauw Huren kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Luxe Hoofdpiet Kostuum - Blauw Huren

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaas en Pieten kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5768 mensen

Specificaties van Luxe Hoofdpiet Kostuum - Blauw Huren

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Luxe Hoofdpiet Kostuum - Blauw Huren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Luxe Hoofdpiet Kostuum - Blauw Huren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.