Buitenspeelpakket

Buitenspeelpakket boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Buitenspeelpakket.

  • 1 dag : € 35,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de Partyspecialist kun je nu zelf het perfecte buitenspeelpakket samenstellen met drie spellen naar keuze uit ons brede assortiment van gezelschapsspellen. Het buitenspeelpakket is de ideale activiteit voor een kinderfeestje of voor een activiteitendag op de basisschool. Met dit pakket heb je gegarandeerd plezier en vermaak voor jong en oud!

Stel het buitenspeelpakket van 3 spellen zelf samen. Je hebt hierbij de keus uit alle Gezelschapsspellen. Het buitenspeelpakket is ideaal als activiteit voor een kinderfeestje of voor een activiteiten dag op de basisschool.

Voor jouw buitespeelpakket kun je kiezen uit de volgende spellen

Voordelig en leuk het Buitenspeelpakket van Partyspecialist 

Naast het feit dat het super leuk is om met ons Buitenspeelpakket buiten te spelen is dit ook nog  heel voordelig. Kies snel de leukste 3 spellen uit.

Inhuren of een optie plaatsen voor Buitenspeelpakket?

Voor meer informatie over Buitenspeelpakket kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Buitenspeelpakket

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 10049 mensen

Specificaties van Buitenspeelpakket

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Buitenspeelpakket

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Buitenspeelpakket kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.