Sjoelsteen schieten

Sjoelsteen schieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sjoelsteen schieten.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Sjoelsteen schieten is een leuk en uitdagend spel dat gespeeld wordt met twee spelers.

Schiet de stenen op nauwkeurigheid of met snelheid.

Het doel is om de schijven op het veld van de tegenstander te krijgen en punten te verdienen.

Spelregels:

Elke speler heeft 3 schijven en de twee spelers mogen tegelijkertijd proberen hun schijven naar het andere veld te schieten met behulp van het elastiek. 

Voor elke schijf die je op het veld van de tegenstander speelt, mag je op de scorebalk een blokjespunt verschuiven.
Er is ook een kortere variant waarbij het doel is om als eerste alle drie de schijven op het veld van de tegenstander te krijgen om het spel te winnen. Dit kan een snellere en intensievere variant zijn, waarbij spelers strategisch moeten nadenken over hun schoten en tactieken moeten gebruiken om de schijven snel over te brengen naar het veld van de tegenstander.

Kan jij het beste miken van je vrienden?

Sjoelsteen schieten is een spannend en competitief spel dat vaardigheden zoals precisie, snelheid en strategisch denken vereist. Het kan een leuke activiteit zijn om met vrienden, familie of collega's te spelen en de uitdaging aan te gaan om de schijven op het veld van de tegenstander te krijgen en punten te verdienen. Dus, wie weet, misschien win jij wel bij sjoelsteen schieten.
Veel succes en plezier met het spelen van dit leuke spel.

Inhuren of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schieten?

Voor meer informatie over Sjoelsteen schieten kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sjoelsteen schieten

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7306 mensen

Specificaties van Sjoelsteen schieten

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120x60x7cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjoelsteen schieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.