Sjoelsteen schieten

Sjoelsteen schieten boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sjoelsteen schieten.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Sjoelsteen schieten is een leuk en uitdagend spel dat gespeeld wordt met twee spelers. Beide spelers hebben elk 3 schijven en proberen tegelijkertijd met behulp van elastieken hun schijven naar het veld van de tegenstander te schieten. Het doel is om de schijven op het veld van de tegenstander te krijgen en punten te verdienen.

Schiet de stenen op nauwkeurigheid, of met snelheid

Een gebruikelijke variant van sjoelsteen schieten is waarbij spelers een blokje op de scorebalk mogen verschuiven als ze erin slagen om een schijf op het veld van de tegenstander te schieten. Het doel is om als eerste bij de 10 te komen op de scorebalk om het spel te winnen. Dit kan een uitdagende taak zijn, omdat de tegenstander ook actief probeert te voorkomen dat jouw schijven op hun veld belanden door ze weg te schieten of te blokkeren.

Er is ook een kortere variant waarbij het doel is om als eerste alle drie de schijven op het veld van de tegenstander te krijgen om het spel te winnen. Dit kan een snellere en intensievere variant zijn, waarbij spelers strategisch moeten nadenken over hun schoten en tactieken moeten gebruiken om de schijven snel over te brengen naar het veld van de tegenstander.

Kan jij het beste mikken van je vrienden

Sjoelsteen schieten is een spannend en competitief spel dat vaardigheden zoals precisie, snelheid en strategisch denken vereist. Het kan een leuke activiteit zijn om met vrienden, familie of collega's te spelen en de uitdaging aan te gaan om de schijven op het veld van de tegenstander te krijgen en punten te verdienen. Dus, wie weet, misschien win jij wel bij sjoelsteen schieten! Veel succes en plezier met het spelen van dit leuke spel!

Inhuren of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schieten?

Voor meer informatie over Sjoelsteen schieten kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sjoelsteen schieten

Deze act is bekeken door 6971 mensen

Specificaties van Sjoelsteen schieten

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120x60x7cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schieten

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjoelsteen schieten kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.