Tollebak

Tollebak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tollebak.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Bij de tollebak is het doel om de kegels, die zijn geplaatst op de cijfers in de tollebak, om te stoten door de tol weg te schieten met behulp van een houder en een touwtje. 

De tollebak, krijg jij de meeste kegels om?

Aantal spelers : onbeperkt
Afmetingen spel: 60 x 100 x 20 cm (lxbxh)

Spelregels:

Plaats 12 kegels op de cijfers en ga zo staan dat je de cijfers kunt lezen. Hou de tol met de houder in de bak en trek het touwtje aan, zodat de tol weg zal schieten en de kegels om zal stoten. 
Je kan van te voren bepalen hoe veel keer men de tol mag laten wegschieten. Na het schieten van de tol kunnen de punten worden opgeteld op basis van het aantal omgestoten kegels. 
Degene met de hoogste score na alle beurten kan als winnaar worden aangewezen.

Extra regels zijn leuk om toe te voegen.

De tollebak kan een leuk en uitdagend spel zijn om met vrienden, familie of collega's te spelen en te kijken wie de meeste kegels om kan krijgen. 

Het vereist behendigheid, precisie en strategie om de tol op de juiste manier weg te schieten en de kegels om te stoten. Veel plezier en succes met het spelen van de tollebak.

Inhuren of een optie plaatsen voor Tollebak?

Voor meer informatie over Tollebak kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tollebak

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8256 mensen

Specificaties van Tollebak

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 60x100x20cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Tollebak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tollebak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.