Tollebak

Tollebak boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tollebak.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij de tollebak is het doel om twaalf kegels, die zijn geplaatst op de cijfers in de tollebak, om te stoten door de tol weg te schieten met behulp van een houder en een touwtje. De kegels zijn zo geplaatst dat de cijfers nog zichtbaar zijn.

De tollebak, krijg jij de meeste kegels om?

Om de meeste kegels om te krijgen, is het belangrijk om de tol met de juiste kracht en richting weg te schieten, zodat deze de kegels omver stoot. De techniek en precisie bij het wegschieten van de tol kunnen invloed hebben op het resultaat. Het kan helpen om te oefenen en verschillende technieken uit te proberen om de kegels zo efficiënt mogelijk om te krijgen.

Het aantal keren dat je de tol mag wegschieten kan van tevoren worden bepaald, afhankelijk van de spelregels die je hebt afgesproken. Na het schieten van de tol kunnen de punten worden opgeteld op basis van het aantal omgestoten kegels. Degene met de hoogste score na alle beurten kan als winnaar worden aangewezen.

Extra spelregels zijn leuk om toe te voegen

De tollebak kan een leuk en uitdagend spel zijn om met vrienden, familie of collega's te spelen en te kijken wie de meeste kegels om kan krijgen. Het vereist behendigheid, precisie en strategie om de tol op de juiste manier weg te schieten en de kegels om te stoten. Veel plezier en succes met het spelen van de tollebak!

Inhuren of een optie plaatsen voor Tollebak?

Voor meer informatie over Tollebak kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tollebak

Deze act is bekeken door 7970 mensen

Specificaties van Tollebak

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 60x100x20cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Tollebak

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tollebak kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.