Sjoelsteen schuiven

Sjoelsteen schuiven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sjoelsteen schuiven.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Bij sjoelsteen schuiven is het doel om met behulp van een tik tegen een schijf die half op het bord en half buiten het bord staat, de schijf over het bord te laten schuiven en punten te verdienen op basis van waar de schijf tot stilstand komt. De puntentelling begint pas als de schijf tegen de achterkant is gegaan en terug is gekaatst.

Sjoelsteen schuiven, win jij de meeste punten?

Op het speelbord zijn er meerdere vlakken met punten. Als de schijf op een streep terechtkomt, krijg je 0 punten. Ook als de schijf te ver wordt teruggespeeld en buiten het speelbord valt, krijg je 0 punten. Het doel is dus om de schijf zo precies mogelijk te tikken en strategisch te plaatsen, zodat je de meeste punten kunt behalen.

Om de meeste punten te behalen bij sjoelsteen schuiven, is het belangrijk om de juiste kracht en precisie te gebruiken bij het tikken tegen de schijf, zodat deze precies op de gewenste plek tot stilstand komt. Het kan helpen om te oefenen en verschillende technieken uit te proberen om de schijf zo nauwkeurig mogelijk te sturen. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de plaatsing van de schijf op de rand van het bord en de snelheid van de tik om de gewenste afstand te bereiken zonder te ver terug te kaatsen.

Schuif ze op precies de goede snelheid

Met voldoende oefening, precisie en strategie is het mogelijk om de meeste punten te behalen bij sjoelsteen schuiven. Het kan een leuk en uitdagend spel zijn om met vrienden, familie of collega's te spelen en te kijken wie de hoogste score kan behalen. Veel plezier en succes met het spelen van sjoelsteen schuiven!

Inhuren of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schuiven?

Voor meer informatie over Sjoelsteen schuiven kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sjoelsteen schuiven

Deze act is bekeken door 6993 mensen

Specificaties van Sjoelsteen schuiven

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120x60x7cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schuiven

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjoelsteen schuiven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.