Sjoelsteen schuiven

Sjoelsteen schuiven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sjoelsteen schuiven.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Sjoelsteen Schuiven huur je bij dé Partyspecialist.

Sjoelsteen schuiven, win jij de meeste punten?

Het kan een leuk en uitdagend Oud Hollands spel zijn om met vrienden, familie of collega's te spelen en te kijken wie de hoogste score kan behalen. Veel plezier en succes met het spelen van sjoelsteen schuiven.

Spelregels:

Plaats een schijf vooraan op de rand van het bord, half op en half buiten het bord. Geef dan met de vlakke hand een tik tegen de schijf, zodat deze over het bord schuift. Elke speler mag 5 schijven eenmaal gebruiken.
 
Puntentelling: de puntentelling begint als de schijf op de terugweg is. Op het bord staan vlakken met punten. De schijf op een streep is 0 punten, te ver teruggespeeld is ook 0 punten.

Schuif ze op precies de goede snelheid

Met voldoende oefening, precisie en strategie is het mogelijk om de meeste punten te behalen bij sjoelsteen schuiven.

Inhuren of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schuiven?

Voor meer informatie over Sjoelsteen schuiven kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sjoelsteen schuiven

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7093 mensen

Specificaties van Sjoelsteen schuiven

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120x60x7cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schuiven

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjoelsteen schuiven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.