Sjoelsteen schuiven

Sjoelsteen schuiven boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Sjoelsteen schuiven.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Plaats allereerst een schijf op de rand van het bord. Zet de schijf zo neer zodat hij half op het bord en half buiten het bord staat. Geef met je vlakke hand een goede tik tegen de schijf, zodat hij over het bord heen schuift. Iedere speler mag 5 schijven gebruiken.

Sjoelsteen schuiven, win jij de meeste punten?

De puntentelling van sjoelsteen schuiven begint pas als de schijf tegen de achterkant is gegaan en terug is gekaatst. Op het speelbord staan meerdere vlakken met punten. Komt de schijf op een streep? Dan heb je 0 punten. Als je de schijf te ver hebt teruggespeeld krijg je ook 0 punten.

Kan jij de meeste punten behalen?

Inhuren of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schuiven?

Voor meer informatie over Sjoelsteen schuiven kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Sjoelsteen schuiven

Deze act is bekeken door 6735 mensen

Specificaties van Sjoelsteen schuiven

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120x60x7cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Sjoelsteen schuiven

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Sjoelsteen schuiven kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.