Labyrint

Labyrint boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Labyrint.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het doolhofspel is een uitdagend en spannend spel dat geschikt is voor zowel jong als oud. Het doel van het spel is om het balletje zo snel mogelijk naar het midden van het labyrint te krijgen.

Labyrint, een spel om bij na te denken

Spelregels:

Het spel kan gespeeld worden met 2 of 4 spelers, afhankelijk van de versie van het spel. Allereerst moet je een speeltijd vaststellen, bijvoorbeeld 2 minuten, wat overeenkomt met 120 punten. Het aantal punten staat gelijk aan de speeltijd in seconden.

Balanseer het balletje de goede kant op, het midden

De spelers starten tegelijkertijd en proberen met behulp van de knoppen of hendels aan de zijkanten van het labyrint het balletje te sturen en het zo snel mogelijk naar het midden van het labyrint te bewegen. Als een speler erin slaagt om het balletje binnen de afgesproken speeltijd op de stip in het midden van het labyrint te krijgen, worden er punten afgetrokken van het totaal aantal punten. Bijvoorbeeld, als de speeltijd 2 minuten is en een speler het balletje binnen 1 minuut op de stip krijgt, worden er 60 punten afgetrokken van het totaal aantal punten.

Na afloop van de speeltijd worden de punten geteld en degene die de minste punten heeft, wat betekent dat diegene het balletje het snelste in het midden heeft gekregen, wint het spel.

Inhuren of een optie plaatsen voor Labyrint?

Voor meer informatie over Labyrint kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Labyrint

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8829 mensen

Specificaties van Labyrint

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 80x80x6cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Labyrint

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Labyrint kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.