Slingerplank

Slingerplank boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Slingerplank.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Slingerplank, het uitdagende spel dat eenvoudig lijkt maar stiekem veel behendigheid vereist!

Slingerplank, hoe ver kom jij?

Spelregels:

Leg de bal bij het wieltje op de slingerplank en draai aan het wieltje om de bal zo ver mogelijk naar achteren te krijgen, zonder dat het balletje eraf valt! Het lijkt makkelijk, maar het vergt precisie, timing en concentratie om de bal op de plank te houden terwijl je aan het wieltje draait. Als het balletje eraf valt, is het tijd om de punten te tellen. Kijk in welke gleuf de bal is beland en bepaal hoeveel punten deze waard is. Met verschillende gleuven van verschillende puntenwaardes wordt het een uitdaging om de hoogste score te behalen!

Slinger het balletje behendig over de plank heen

Om het spel nog spannender te maken, kun je afspreken dat elke speler bijvoorbeeld drie pogingen mag wagen en dat de punten na de drie beurten worden opgeteld. Dit zorgt voor competitie en strategie, waarbij elke worp telt en elke punt belangrijk is.

Slingerplank is een geweldig spel om te spelen op feestjes, evenementen of gewoon thuis met vrienden en familie. Het zorgt voor hilarische momenten, uitdagende situaties en onvergetelijke herinneringen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en te laten zien hoe ver jij kunt komen op de slingerplank?

Inhuren of een optie plaatsen voor Slingerplank?

Voor meer informatie over Slingerplank kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Slingerplank

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9121 mensen

Specificaties van Slingerplank

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120x40x8cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Slingerplank

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Slingerplank kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.