Hoedje wip

Hoedje wip boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Hoedje wip.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Hoedje Wip is een klassiek oud-Hollands spel dat garant staat voor plezier en competitie! Het doel van het spel is om de shuttles met behulp van de wip in de gaten te gooien door op het plankje te slaan.

Hoedje Wip mag dan een Oud-Hollands spel zijn, maar de lol is er niet minder om!

Spelregels:

Elke speler krijgt de kans om de shuttles te werpen en te proberen ze in de gaten te laten belanden. Als een shuttle een gat mist, laat je hem gewoon liggen en ga je verder met de rest van de shuttles. Het is belangrijk om nauwkeurig te mikken en de juiste kracht te gebruiken om de shuttles in de gaten te krijgen. Een leuke twist aan het spel is dat als een speler erin slaagt om 2 shuttles in hetzelfde gat te laten belanden, dit als dubbele punten wordt geteld. Dit voegt een extra uitdaging toe aan het spel en creëert kansen om meer punten te scoren.

Perfect voor spelmiddagen of feestjes

Na het werpen van alle shuttles, wordt het aantal behaalde punten geteld. Schrijf de punten op of onthoud ze en vergelijk ze met de scores van de andere spelers om te bepalen wie de winnaar is.

Hoedje Wip is een leuk en gezellig Oud Holllands spel dat geschikt is voor alle leeftijden. Het is perfect voor feestjes, familiebijeenkomsten, picknicks en andere gelegenheden waarbij je op zoek bent naar een leuk en interactief spel om te spelen. Dus haal de wip tevoorschijn, plaats de shuttles op de juiste plekken en daag je vrienden, familie of collega's uit voor een spannend potje Hoedje Wip.

Inhuren of een optie plaatsen voor Hoedje wip?

Voor meer informatie over Hoedje wip kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Hoedje wip

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Oud Hollandse Spellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 9716 mensen

Specificaties van Hoedje wip

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Afmetingen: 120x60x6cm
  • Stroom: -
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Hoedje wip

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Hoedje wip kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.