Maillot Wit

Maillot Wit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Maillot Wit.

  • Per stuk : € 9,95 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Maak jouw Pietenoutfit compleet met onze Witte maillot! Niets is belangrijker voor een Piet dan er perfect uit te zien tijdens de drukke Sinterklaasperiode. Met onze witte maillot ben je verzekerd van een strakke, professionele uitstraling. Bovendien biedt deze maillot het comfort en de flexibiliteit die je nodig hebt om moeiteloos van dak naar dak te springen.

Witte mailot voor de perfecte de Pieten! 

Of je nu optreedt als Hulp- of Hoofdpiet, onze maillot is geschikt voor elke gelegenheid en zal jouw outfit naar een hoger niveau tillen.

Een witte maillot, te koop bij JB Feestartikelen, is bestemd voor de Sinterklaas die compleet en perfect voor de dag wilt komen.
 
Maat M-L.

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Maillot Wit?

Voor meer informatie over Maillot Wit kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Maillot Wit

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sint Feestartikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5401 mensen

Specificaties van Maillot Wit

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Maillot Wit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Maillot Wit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.