Bollampion Zeehond

Bollampion Zeehond boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bollampion Zeehond.

  • Per stuk : € 1,20 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Deze vrolijke bollampion met zeehondenopdruk is perfect voor feestelijke gelegenheden zoals kinderverjaardagen, zeehonden themafeestjes en andere feestelijke evenementen. De lampion heeft een diameter van 22 cm en is gemaakt van stevig materiaal dat ervoor zorgt dat de lampion lang meegaat en tegen een stootje kan.

Bollampion met leuke zeehond opdruk!

De lampion kan eenvoudig worden opgehangen met een lintje of koordje en zorgt voor een feestelijke sfeer in elke ruimte. Kortom, deze vrolijke zeehonden bollampion is een absolute must-have voor elke feestelijke gelegenheid! 
 
Let op: Niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar. 
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Bollampion Zeehond?

Voor meer informatie over Bollampion Zeehond kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bollampion Zeehond

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Lampionnen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4080 mensen

Specificaties van Bollampion Zeehond

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Bollampion Zeehond

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bollampion Zeehond kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.