Bollampion Eend

Bollampion Eend boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Bollampion Eend.

  • Per stuk : € 1,20 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Deze vrolijke bollampion met eendenopdruk is perfect voor feestelijke gelegenheden zoals kinderverjaardagen, eenden themafeestjes en andere feestelijke evenementen. De lampion heeft een diameter van 22 cm en is gemaakt van stevig materiaal dat ervoor zorgt dat de lampion lang meegaat en tegen een stootje kan.

Met deze bollampion met de leuke opdruk van een eend maak je zeker de blitz! 

De lampion kan eenvoudig worden opgehangen met een lintje of koordje en zorgt voor een feestelijke sfeer in elke ruimte. Kortom, deze vrolijke eenden bollampion is een absolute must-have voor elke feestelijke gelegenheid!

Let op: Niet geschikt voor kinderen tot 3 jaar.
 

 

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Bollampion Eend?

Voor meer informatie over Bollampion Eend kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Bollampion Eend

Deze act is bekeken door 4297 mensen

Specificaties van Bollampion Eend

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Bollampion Eend

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Bollampion Eend kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.