Duiven met hart ballonnen

Duiven met hart ballonnen boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Duiven met hart ballonnen.

  • Per stuk : € 2,25 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Maak de bruiloft van het jaar nog specialer met deze prachtige transparante ballonnen met een witte opdruk van twee duiven en een hart. Deze ballonnen zijn perfect om de decoratie voor het bruidspaar compleet te maken. Verras het paar en de gasten met deze romantische ballonnen die de liefde symboliseren. Met 8 ballonnen in één zakje heb je genoeg om de feestzaal, de tuin of de trouwlocatie te versieren.

Verras het bruidspaar met deze ballonnen!

Combineer deze ballonnen met onze andere bruiloftsdecoratieartikelen om de perfecte sfeer te creëren voor het bruiloftsfeest. We hebben een breed scala aan decoraties zoals slingers, ballonnen en tafeldecoraties om de bruiloftslocatie om te toveren tot een waar sprookje. Bestel nu en maak de bruiloft onvergetelijk!

De ballonnen hebben een doorsnede van 30cm.
 

 

 

Bestel de Duiven Ballonnen bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Duiven met hart ballonnen?

Voor meer informatie over Duiven met hart ballonnen kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Duiven met hart ballonnen

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Ballonnen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5477 mensen

Specificaties van Duiven met hart ballonnen

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Duiven met hart ballonnen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Duiven met hart ballonnen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.