Deurbord Leve het Bruidspaar

Deurbord Leve het Bruidspaar boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Deurbord Leve het Bruidspaar.

  • Per stuk : € 2,25 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Maak de entree van het bruidspaar extra feestelijk met dit mooie deurbord! Het witte kartonnen bord heeft de opdruk 'Leve het Bruidspaar' in sierlijke letters, waardoor het direct opvalt. Hang het bord op de deur van het huis of de feestlocatie en laat iedereen weten dat het bruidspaar net in de echt is verbonden.

Verras het bruidspaar met dit deurbord!

Het is een leuke manier om de liefde te vieren en het feest extra bijzonder te maken. Het bord is eenvoudig op te hangen met behulp van dubbelzijdige tape of een touwtje. Bestel nu en verras het bruidspaar met dit mooie cadeau!

Afmeting: 48cm breed en 36cm hoog.
 

 

 

 

Bestel Het Deurbord "Leve het Bruidspaar" bij JBFeestartiklen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Deurbord Leve het Bruidspaar?

Voor meer informatie over Deurbord Leve het Bruidspaar kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Deurbord Leve het Bruidspaar

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Versieringen voor Bruiloft om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4964 mensen

Specificaties van Deurbord Leve het Bruidspaar

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Deurbord Leve het Bruidspaar

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Deurbord Leve het Bruidspaar kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.