Deurbord Just Married

Deurbord Just Married boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Deurbord Just Married.

  • Per stuk : € 2,25 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Maak de entree van het bruidspaar extra feestelijk met dit mooie deurbord! Het witte kartonnen bord heeft de opdruk 'Just Married' in sierlijke letters, waardoor het direct opvalt. Hang het bord op de deur van het huis of de feestlocatie en laat iedereen weten dat het bruidspaar net in de echt is verbonden. 

Laat iedereen zien dat je "Just Married" bent!

Het is een leuke manier om de liefde te vieren en het feest extra bijzonder te maken. Het bord is eenvoudig op te hangen met behulp van dubbelzijdige tape of een touwtje. Bestel nu en verras het bruidspaar met dit mooie cadeau!

Afmeting: 48cm breed en 36cm hoog.
 

 

 

Bestel het Just Married Deurbord bij JBFeestartikelen.nl

 

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Deurbord Just Married?

Voor meer informatie over Deurbord Just Married kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Deurbord Just Married

Deze act is bekeken door 4569 mensen

Specificaties van Deurbord Just Married

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Deurbord Just Married

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Deurbord Just Married kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.