Piraten hoofddoek rood

Piraten hoofddoek rood boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piraten hoofddoek rood.

  • Per stuk : € 3,25 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Met deze rode piraten hoofddoek maak je jouw piratenkostuum helemaal compleet! De hoofddoek heeft een stoere uitstraling en is gemaakt van zachte stof die comfortabel zit op je hoofd. Met een knoop aan de achterkant blijft de hoofddoek goed op zijn plaats zitten terwijl je de woeste wateren doorkruist op zoek naar schatten en avontuur. Bestel deze hoofddoek nu en word een echte piraat!

Een echte Piraat heeft een rode piraten hoofddoek

Met een knoop aan de achterkant blijft de hoofddoek goed op zijn plaats zitten terwijl je de woeste wateren doorkruist op zoek naar schatten en avontuur. Bestel deze hoofddoek nu en word een echte piraat! Een rode piraten hoofddoek moet je natuurlijk hebben als piraat!


 

Bestel de Piraten hoofddoek bij jbfeestartikelen.
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Piraten hoofddoek rood?

Voor meer informatie over Piraten hoofddoek rood kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piraten hoofddoek rood

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Piraten Feestartikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3351 mensen

Specificaties van Piraten hoofddoek rood

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Piraten hoofddoek rood

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piraten hoofddoek rood kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.