Mastix huidlijm

Mastix huidlijm boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Mastix huidlijm.

  • Per stuk : € 7,95 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Als je op zoek bent naar een betrouwbare huidlijm om je feest- of theaterlook compleet te maken, dan is Mastix huidlijm de perfecte keuze. Met deze huidlijm kun je gemakkelijk en veilig accessoires en make-up op je huid bevestigen, zoals baarden, neuzen, wenkbrauwen, snorren en andere special effects.

Handige huidlijm om dingen op je huid te plakken!

Onze Mastix huidlijm is van hoge kwaliteit en wordt ook veel gebruikt door professionele make-up artiesten en acteurs in theaters, film- en tv-producties. De huidlijm is gemakkelijk aan te brengen en blijft stevig op zijn plaats zitten, zelfs tijdens het dansen, zingen en acteren. Het is geschikt voor zowel kort- als langdurig gebruik en is eenvoudig te verwijderen met behulp van Mastix remover of make-up remover.
 
Inhoud: 12ml 

Inhuren of een optie plaatsen voor Mastix huidlijm?

Voor meer informatie over Mastix huidlijm kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Mastix huidlijm

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezicht accessoires om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4500 mensen

Specificaties van Mastix huidlijm

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Mastix huidlijm

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Mastix huidlijm kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.