Pinokkio neus

Pinokkio neus boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Pinokkio neus.

  • Per stuk : € 3,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Maak van jouw Pinokkio kostuum een hit met deze lange Pinokkio neus! De neus is gemaakt van hoogwaardig rubber en heeft een perfecte pasvorm dankzij het elastiek. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de neus verschuift terwijl je jokt. Perfect voor een themafeest, carnaval of een toneelstuk! En het beste van alles is dat deze neus herbruikbaar is, dus je kunt hem keer op keer dragen. Bestel hem nu en laat jouw Pinokkio kostuum tot leven komen!

Lange Pinokkio neus voor de jokkebrokken!

Mocht je verkleed gaan als Pinokkio dan maakt de pinokkio neus het geheel af. Deze Pinokkio neus is gemaakt van rubber en voorzien van elastiek.

Inhuren of een optie plaatsen voor Pinokkio neus?

Voor meer informatie over Pinokkio neus kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Pinokkio neus

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezicht accessoires om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5393 mensen

Specificaties van Pinokkio neus

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Pinokkio neus

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Pinokkio neus kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.