Ooglapje piraat

Ooglapje piraat boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ooglapje piraat.

  • Per stuk : € 0,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Stel je voor: Je hebt een Piratenfeestje georganiseerd en je bent helemaal in je piratenkostuum gestoken. Maar er mist nog iets om je outfit helemaal af te maken. Wat dacht je van een stoer piraten ooglapje? Dit plastic ooglapje met wit doodshoofd print zorgt ervoor dat je er als een echte piraat uitziet. 

Met dit ooglapje maak je je Piraten kostuum compleet.

Het elastiek zorgt ervoor dat het ooglapje goed op zijn plaats blijft zitten en je er de hele avond van kunt genieten. Bestel nu je eigen piraten ooglapje bij de Partyspecialist en maak van jouw Piratenfeest een groot succes!
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Ooglapje piraat?

Voor meer informatie over Ooglapje piraat kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ooglapje piraat

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Gezicht accessoires om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 3789 mensen

Specificaties van Ooglapje piraat

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Ooglapje piraat

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ooglapje piraat kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.