Spaanse dame

Spaanse dame boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Spaanse dame.

  • 1 dag : € 30,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Met ons Spaanse dame kostuum wordt jij de koningin van het feest in jouw landenthema! Dit mooie en elegante kostuum bestaat uit een lange rok met een rits, een boven top met lange mouwen en een heup sjawl. De rok heeft een prachtige, waaierachtige onderkant die voor een extra vleugje elegantie zorgt.

Spaanse dame Kostuum huur je bij de Partyspecialist!

 
De top heeft een kort model en sluit nauw aan op het lichaam, waardoor jouw figuur mooi tot zijn recht komt. De heup sjawl maakt het kostuum helemaal af en geeft jou de echte Spaanse uitstraling die je zoekt. Kom langs bij Partyspecialist en huur dit prachtige Spaanse dame kostuum voor een voordelige prijs.

Het Spaanse dame kostuum bestaat uit:

  • Lange rok (met rits)
  • Boven top met lange mouw (kort model)
  • Heup sjawl
Maat: L 

Wil je het kostuum vooraf komen passen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Inhuren of een optie plaatsen voor Spaanse dame?

Voor meer informatie over Spaanse dame kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Spaanse dame

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Landen kostuum om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6038 mensen

Specificaties van Spaanse dame

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Spaanse dame

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Spaanse dame kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.