Piraat kostuum kind

Piraat kostuum kind boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Piraat kostuum kind.

  • 1 dag : € 18,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Dit kinder Piraten kostuum is perfect voor een stoer piratenfeestje of voor carnaval. Met dit kostuum kan jouw kind zich helemaal inleven in de wereld van de piraten en zich als een echte piraat voelen. Het kostuum bestaat uit een broek, jasje, hoofddoek en riem (band). Dit kostuum is geschikt voor zowel jongens als meisjes en is verkrijgbaar in diverse maten. Kom langs bij de Partyspecialist en huur dit geweldige piratenkostuum voor een voordelige prijs.

Met dit Piraten Kostuum ben je klaar voor je piratenfeest!

Het piraten kostuum bestaat uit:
  • Broek
  • Jasje
  • Hoofddoek
  • Riem (band)
Dit piratenkostuum is verkrijgbaar in de volgende maat: 
  • maat 116

Inhuren of een optie plaatsen voor Piraat kostuum kind?

Voor meer informatie over Piraat kostuum kind kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Piraat kostuum kind

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kinderkostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 4418 mensen

Specificaties van Piraat kostuum kind

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Piraat kostuum kind

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Piraat kostuum kind kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.