Farao Kostuum

Farao Kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Farao Kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Het Farao kostuum is niet alleen geschikt voor Landen themafeestjes, maar kan ook dienen als opvallende outfit op carnaval of bij andere feestelijke gelegenheden. Het gewaad is gemaakt van hoogwaardige stoffen en heeft een gedetailleerd ontwerp dat perfect past bij het oude Egyptische thema. De hoofddoek en de riem (band) zijn prachtig versierd met gouden en zilveren details, wat het geheel nog luxer maakt.

Geen echte Farao zonder dit Farao Kostuum!

Met het Farao Kostuum ben jij de koning van het feest en zal je alle aandacht trekken! De majestueuze uitstraling van dit kostuum zal iedereen versteld doen staan. Draag het kostuum tijdens een parade of in een toneelstuk en je zult de show stelen. Het Farao kostuum is verkrijgbaar in maat L en is geschikt voor heren die graag de rol van Farao willen aannemen.

Wees de koning van het feest met het Farao Kostuum

Het dragen van dit kostuum kan je het gevoel geven dat je een deel van de geschiedenis van het oude Egypte beleeft. De term Farao heeft een speciale betekenis, omdat het niet alleen een koning aanduidt, maar ook een goddelijke status impliceert. Met het Farao Kostuum ben jij de god-koning en dat zal je ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring bezorgen.

Het Farao kostuum bestaat uit:

  • Gewaad
  • Hoofddoek
  • Riem (band)

Verkrijgbaar in de maat:

  • L

Inhuren of een optie plaatsen voor Farao Kostuum?

Voor meer informatie over Farao Kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Farao Kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Landen kostuum om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6711 mensen

Specificaties van Farao Kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Farao Kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Farao Kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.