Werp de Clown

Werp de Clown boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Spelletjes. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Werp de Clown.

  • 1 dag : € 20,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Werp de Clown is een superleuk en uniek spel dat perfect is voor het jongere publiek tijdens feestjes op basisscholen en als activiteit tijdens kinderfeestjes. Het spel is gegarandeerd een succes en zorgt voor de grootste lol onder de kinderen.

Heb de grootste lol met Werp de Clown

Het spel is voorzien van een speciaal katapultsysteem dat verstopt zit achter de speelplaat. Hierdoor kunnen de kinderen spannende en uitdagende spelletjes spelen, waarbij ze moeten proberen om met de bijgeleverde ballen tegen de target te gooien en de katapult te laten springen en vangen. Dit zorgt voor veel hilariteit en plezier.

Mik de bal op het doelwit

Bij de huur van Werp de Clown ontvang je drie ballen, zodat er genoeg voor iedereen is om het spel te spelen. Daarnaast is het spel heel eenvoudig op te zetten en te spelen. De katapult is gemakkelijk op spanning te zetten en de ballen zijn lichtgewicht en veilig voor de kinderen om mee te spelen.

Spelregels:

Achter de speelplaat zit een katapult systeem zet deze op spanning en leg er wat lekkers op of een balletje. 
Probeer nu met de bal tegen de target te gooien en laat de katapult springen en vangen maar.....   
 
(Je dient zelf voor iets lekkers te zorgen op de katapult.)

Inhuren of een optie plaatsen voor Werp de Clown?

Voor meer informatie over Werp de Clown kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Werp de Clown

Wil je Spelletjes inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Mega Gezelschapsspellen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8062 mensen

Specificaties van Werp de Clown

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Werp de Clown

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Werp de Clown kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.