Heliumfles verhuur

Heliumfles verhuur boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Heliumfles verhuur.

  • 1 dag : € 0,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565


Organiseert u een ballonnenwedstrijd? Dan heeft u natuurlijk helium nodig. Anders gaan de ballonnen met geen mogelijkheid de lucht in.

Heliumfles verhuur!

Er zijn nieuwe cilinders ontwikkeld voor helium. De ballonium cilinders zijn tot de helft lichter dan traditionele stalen cilinders. Tegelijk bevatten de Ballonium cilinders tot 50% meer gas. En om verrassingen te voorkomen, ziet u op de standaard ingebouwde meter precies hoeveel helium nog beschikbaar is.

Heliumgas wordt slechts op een paar plaatsen op aarde gevonden, en wel in natuurlijke gasbronnen in de VS, Rusland en Algerije. Het is daarom zeer kostbaar. Helium heeft een aantal unieke eigenschappen waardoor het zeer geschikt is voor een aantal specifieke toepassingen. Het edelgas is kleurloos, reukloos, onbrandbaar en, heel belangrijk, het is lichter dan lucht. Niet voor niets wordt helium veel gebruikt als ballongas voor feestartikelen en andere recreatieve toepassingen.

Prijzen op aanvraag. Als u doorgeeft hoeveel ballonnen u op wil laten dan kunnen wij u hiervoor een prijs voor ballonium opgeven.
 

Inhuren of een optie plaatsen voor Heliumfles verhuur?

Voor meer informatie over Heliumfles verhuur kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Heliumfles verhuur

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Ballonnen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6160 mensen

Specificaties van Heliumfles verhuur

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Heliumfles verhuur

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Heliumfles verhuur kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.