Boeren pet

Boeren pet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Boeren pet.

  • Per stuk : € 2,50 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Of je nu een boerenfeest, een themafeest of een andere feestelijke gelegenheid hebt, de Partyspecialist heeft de perfecte boerenpet voor jouw outfit! Onze boerenpetten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, zodat je altijd de perfecte match vindt voor jouw feestelijke outfit.

Boerenpet huur je bij de Partyspecialist!

Onze boerenpetten zijn van hoge kwaliteit en worden regelmatig onderhouden, zodat ze er altijd als nieuw uitzien. Met een boerenpet van de Partyspecialist zorg je voor de perfecte finishing touch van je boerenkostuum en ben je helemaal klaar voor elk feest!

Kleur: zwart
Maat: onesize.

Klik hier voor je boeren outfit.

Inhuren of een optie plaatsen voor Boeren pet?

Voor meer informatie over Boeren pet kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Boeren pet

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Hoeden om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5984 mensen

Specificaties van Boeren pet

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Boeren pet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Boeren pet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.