Oranje Leeuw kostuum huren

Oranje Leeuw kostuum huren boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Oranje Leeuw kostuum huren.

  • 1 dag : € 65,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Wil jij het oranje elftal aanmoedigen tijdens het EK of WK en daarbij ook nog eens opvallen? Dan is het Oranje Leeuw pak van de Partyspecialist perfect voor jou! Het kostuum bestaat uit een complete outfit, inclusief een kop met een vriendelijke uitstraling, losse handen en voeten en een mooi gevormd lijf. Met dit kostuum ben jij helemaal klaar om feest te vieren en het Nederlands elftal naar de overwinning te juichen.

Super leuk Oranje Leeuw pak voor een echt oranjefeest!

Het Oranje Leeuw kostuum is niet alleen geschikt voor voetbalevenementen, maar ook voor andere gelegenheden, zoals festivals en verkleedfeesten. Het is een echte eye-catcher en een garantie voor veel plezier en gezelligheid. Dus huur nu het Oranje Leeuw kostuum bij de Partyspecialist en maak van jouw feest een onvergetelijke ervaring!

Dit Oranje Leeuw kostuum bestaat uit:
  • Een Kop
  • Losse Handen en voeten
  • Het lijf  
Verkrijgbaar in de maat:
  • Onesize

Inhuren of een optie plaatsen voor Oranje Leeuw kostuum huren?

Voor meer informatie over Oranje Leeuw kostuum huren kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Oranje Leeuw kostuum huren

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Overige thema kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 8653 mensen

Specificaties van Oranje Leeuw kostuum huren

  • Tijdsduur: 1 dag
  • Vervoer: Personenauto

Boeking of een optie plaatsen voor Oranje Leeuw kostuum huren

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Oranje Leeuw kostuum huren kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.