Abraham Rozet / Button

Abraham Rozet / Button boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Feestartikelen. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Abraham Rozet / Button.

  • Per stuk : € 3,30 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565
Maak de feestelijke ervaring compleet met deze Abraham Rozetten van Partyspecialist. Deze speciale buttons zijn perfect voor het 50-jarige feestvarken dat Abraham ziet. De rozet heeft een afbeelding van Abraham in het midden en is omringd met een mooie, kleurrijke rozet.

Rozet / Button Abraham voor het 50-jarige feestvarken.

Deze button zal zeker de aandacht trekken en een leuke toevoeging zijn aan de feestoutfit van de jarige. De Abraham Rozetten zijn te koop bij Partyspecialist en kunnen gemakkelijk worden vastgemaakt aan de kleding. Maak de feeststemming compleet met deze feestelijke Abraham Rozetten!

Zorg dat het feestvarken dat 50 jaar wordt de hele dag deze speciale Abraham rozet op heeft.
 

Abraham Rozet / Button online bestellen in de webshop van JB Feestartikelen.

 

Bestel de Abraham Rozet bij JBFeestartikelen.nl

Inhuren of een optie plaatsen voor Abraham Rozet / Button?

Voor meer informatie over Abraham Rozet / Button kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Abraham Rozet / Button

Wil je Feestartikelen inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Abraham Artikelen om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 5699 mensen

Specificaties van Abraham Rozet / Button

  • Tijdsduur: Per stuk

Boeking of een optie plaatsen voor Abraham Rozet / Button

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Abraham Rozet / Button kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.