Beleef een swingende tijd met de minigolfbanen!

06/07/2023

Of je nu een verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of gezellige bijeenkomst plant, onze minigolfbanen zijn de perfecte toevoeging om eindeloos plezier en competitie te brengen voor jong en oud. Stap op de baan en haal je innerlijke golfkampioen naar boven terwijl je navigeert door uitdagende banen, obstakels overwint en die felbegeerde hole-in-one probeert te halen.

Het spel op onze minigolfbanen brengt een golf van opwinding en competitie met zich mee. Familieleden, vrienden en collega's worden uitgedaagd om hun beste swing te laten zien en als winnaar uit de strijd te komen. Het is een activiteit die iedereen kan genieten, ongeacht leeftijd of ervaring.

Plezier en lachende gezichten gegarandeerd - Verzamel je vrienden, familie en collega's voor een onvergetelijke golfdag

Dus verzamel je vrienden, familie en collega's en maak je klaar voor een golftastische ervaring vol plezier en lachende gezichten. Onze minigolfbanen bieden de perfecte setting om samen te komen, te genieten van elkaars gezelschap en een gezonde competitie aan te gaan. Of je nu een ervaren golfer bent of voor het eerst een golfclub vasthoudt, het spelplezier is gegarandeerd.

Bij De Partyspecialist staan we klaar om je evenement naar een hoger niveau te tillen met onze professionele minigolfbanen. Neem contact met ons op en maak je klaar voor een dag vol golftastisch plezier!

Boeking of een optie plaatsen voor 9 Minigolf of Klompjesgolfbanen

Voor meer informatie en beschikbaarheid van 9 Minigolf of Klompjesgolfbanen kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.