Vampiers cape

Vampiers cape boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Vampiers cape.

  • 1 dag : € 15,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Deze zwarte cape is perfect voor jouw Halloween party en zal jouw vampieren kostuum helemaal afmaken. Huur deze voordelig bij dé Partyspecialist en maak indruk op al je vrienden en familie. De vampiers cape heeft een lengte van 126 cm en is voorzien van een handige strik sluiting aan de voorkant.

Je bent geen echte vampier zonder deze vampiers cape!

De cape is gemaakt van 100% polyester en is daardoor zeer comfortabel om te dragen. Maak jouw Halloween outfit compleet met deze vampieren cape en laat iedereen versteld staan van jouw angstaanjagende verschijning.

Word de enige echte Dracula

De maat van de cape is:
  • 1 maat
  • Lengte 126 cm

Inhuren of een optie plaatsen voor Vampiers cape?

Voor meer informatie over Vampiers cape kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Vampiers cape

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Halloween kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 6760 mensen

Specificaties van Vampiers cape

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Vampiers cape

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Vampiers cape kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.