Tovenaar kostuum

Tovenaar kostuum boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kostuumverhuur. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Tovenaar kostuum.

  • 1 dag : € 25,00 (inclusief BTW)
Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en inhuren bel je 0186-601565

Treed binnen in de magische wereld van tovenarij en magie met dit prachtige Tovenaar kostuum, dat je kunt huren bij dé Partyspecialist. Of je nu van plan bent om de show te stelen op een Halloweenfeest, carnaval of een ander kostuumfeest, met dit Tovenaar kostuum zul je zeker de aandacht trekken en indruk maken op alle aanwezigen.

Met dit Tovenaar kostuum breng je de tovenaar in jezelf tot leven!

Het Tovenaar kostuum bestaat uit een donkere, lange tovenaarscape die je hele lichaam bedekt en een puntige, zwarte hoed waarmee je de look van een echte tovenaar kunt creëren. De cape is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is versierd met gouden sterren en maantjes die schitteren in het licht. De puntmuts maakt de look compleet en zorgt ervoor dat je er als een echte tovenaar uitziet.

Het Tovenaar kostuum bestaat uit:
  • Tovenaarscape
  • Puntmuts

Inhuren of een optie plaatsen voor Tovenaar kostuum?

Voor meer informatie over Tovenaar kostuum kun je contact opnemen met een van onze attractieverhuur adviseurs op 0186-601565. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Tovenaar kostuum

Wil je Kostuumverhuur inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sprookjes kostuums om te boeken? Partyspecialist.nl heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 7269 mensen

Specificaties van Tovenaar kostuum

  • Tijdsduur: 1 dag

Boeking of een optie plaatsen voor Tovenaar kostuum

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Tovenaar kostuum kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-601565. Of vraag hier meteen een offerte aan.